Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

hany1

30. 11. 2009 18:13
Proč se rozčilujete nad porotou,

vždyť ona nevyhodila Šenkovou. Každému divákovi bylo jasné, že Šenkova k vůli té své tloušťce, se daleko nedostane. Je to o hlasováni diváků a ne o tom, co řekne porota. Kolikrát vyhazovala porota Šmajdu a je tam stále!

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

30. 11. 2009 18:09
Televizi nemám, včera jsem koukal chvilemi na návštěvě

Musím říct, že jakkoliv Bendig nazpíval 2. písničku dost slušně, ten otřesný výkon při interpretaci Take On Me správně zhodnotil jenom Habera. Ženská část poroty mu to tak nějak po srsti zlehka vyčetla, ale Hejma byl naprosto mimo (pozitivní diskriminace?) To, že tuhle písničku zazpívá jenom "pár" zpěváků na světě (no, takový Křížek by to s přehledem dal, našlo by se jich dost), není žádná omluva - předpokládám, že mu tuhle skladbu nevnutili. Chodúr Kravitze pěvecky nezvládnul, tam souhlasím s porotou. Ale podle mě to bylo lepší, než Bagárová, tam mi chyběl náboj. Tears In Heaven v podání Dominiky Staré mi taky přišly poměrně bez emocí - ona se u toho snažila tvářit smutně, ale jinak slabé.

 

Superstar ale není potřeba brát příliš vážně. Jsem si skoro jistý, že těch superstars ze soutěže moc nevzejde. Aneta Langerová docela vyletěla nahoru, ale to spíš díky tomu, že byla první. Je to klubová a festivalová zpěvačka. Kdo je Horváth a Drda, dnes skoro nikdo neví. Sem tam někde jede Bende.

0 0
možnosti
HM

hany1

30. 11. 2009 18:16
Re: Televizi nemám, včera jsem koukal chvilemi na návštěvě

Já bych řekla, že celé to 6 kole s písničkami MTV za moc nestálo. Jak písničky, tak interpreti. Ale berte můj názor s rezervou. Nejsem posluchač MTV.

0 0
možnosti
AW

Pilat

30. 11. 2009 18:06
koho tyhle voloviny zajimaji?

;-D

0 0
možnosti
HM

hany1

30. 11. 2009 18:17
Re: koho tyhle voloviny zajimaji?

většina

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

30. 11. 2009 18:01
Musím se poroty zastat

Taky občas kroutím hlavou při hodnocení porotců. Ale už několikrát řekli (a nejen v tomto ročníku), že to jinak zní v hlučící hale a jinak pak v televizi. V tomto ročníku se dokonce už Hejma jednou Šmajdovi dodatečně den po vystoupení omluvil a úplně změnil své hodnocení.  Takže věřím tomu, že kolikrát u poroty víc hraje roli vizuální dojem. Ale je to jen zábavnej pořad, tak to tak nežerte ;-) Bagárová má prostě 360 strejčků a 500 bratránků, co posílají  sms-ky, na rozdíl od nás ostatních, co na to prdíme a jen na to občas čučíme ;-D Kolikrát je mi těch vyprefabrikovaných hvězdiček spíš líto, protože za rok po nich pes neštěkne; je to docela kruté. Tak těch 5 minut slávy i té Bagárové přejte!

0 0
možnosti
JN

Jostik

30. 11. 2009 17:58
V sobotu jsem slyšel část záznamu na Markíze

Shrnu to: Bagárová těží asi jen z toho že má hezkou postavu a tvářičku, jinak naprosto nevýrazný zpěv. Co zpívala ta Dominika bylo naprosto příšerné, o čtvrt až půl tónu mimo, na nějakou chvíli jsem přepnul, absolutně nechápu jak ji mohl Habera pochválit že ladí. Šmajda absolutně nedotahoval dlouhé tóny, nemluvě o tom že zpíval strojově... Pak už jsem to vzdal úplně a vypnul TV. Obrovská škoda a výhoda je že v porotě není Klezla, to by asi finalisté vyslechli a on by přišel o uši.

Pozn. Přetím jsem viděl část nějakého semifinále a někteří tam nevypadali vůbec špatně (třeba Šenková)... škoda. Takhle se z toho stala asi jen přehlídka mladých děvčat a metrosexuálů...

0 0
možnosti
AA

alex5

30. 11. 2009 17:54
Drahý vepříku,

milý chlapče, když jsi ještě nepochopil, že svět zkrátka není spravedlivý, tak je to sice ve 21 letech smutné, leč pochopitelné. Ale co už bys pochopit mohl, že svými slinty alespoň nebudeš obtěžovat.

Porotu tam organizátor soutěže jmenovat takovou, jakou jmenoval a i když se ti to nemusí líbit, tak to ta prostě je a bude.

Navíc si troufám tvrdit, že každý z té poroty (jakkoliv mi taky nemusí být sympatičtí), toho dokázal asi tak 100.000x víc, než ty, tak nekritizuj, usmrkanče!

A pokud je ti z toho zle, tak si udělej bylinkový čaj, vem si Endiaron a jdi si psát úkoly, šašku.

0 0
možnosti
MM

Mullen

30. 11. 2009 17:59
Re: Drahý vepříku,

Vy si běžte přečíst Právo soudruhu

0 0
možnosti
MM

Mullen

30. 11. 2009 17:53
Hodně lidí

se tady do autora naváží jako do adolescenta, který to zbytečně moc prožívá. Já mám 50 a s autorem ve všem souhlasím. Celé finále čekám, kdy konečně někdo z porotců řekne, že Moničiny výkony stojí za prd.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

30. 11. 2009 18:03
Re: Hodně lidí

No tak to blbě sledujete, protože Habera jí to řekl už několikrát.

0 0
možnosti
MS

Darien

30. 11. 2009 17:45
Diskuse jako vypovídající hodnota

Nejen příslušný článek, ale hlavně hysterické a egoistické reakce autora vypovídají o jeho hluboké lidské nezralosti a zejména emocionální nezralosti.  Silně se upíná na některé aktéry Superstar, ať již negativně či pozitivně a připomíná tak silně emoční projevy 12 - 13 letých slečen, u nichž se to ale vzhledem k probíhající pubertě dá pochopit.  Ale co už...  nicméně na kritiku pod článkem reaguje formou 12ti letého usmrkánka, který neváhá okamžitě invektivou reagovat na jakoukoliv formu kritiky k jeho osobě.   Je docela možné, že Monika Bagárová potřebuje pěvecky vyzrát a mít dobrého učitele.  Je ale docela jisté, že na lidskou vyzrálost si musí počkat i autor tohoto článku. A naučit se být raději zticha a vzít si poučení pro sebe z dobře míněné kritiky, než vyskakovat jako čertík z krabičky a napadat kritiky hloupými urážkami.

0 0
možnosti
MM

Mullen

30. 11. 2009 17:57
Re: Diskuse jako vypovídající hodnota

Ale, ale, vždyť má pravdu. Porota byla včera úplně mimo mísu..

0 0
možnosti
ID

nigi

30. 11. 2009 17:37
je to tak

cítím to téměř stejně... Já třeba vůbec nemusím Chodúra, prostě mi nesedí jeho barva hlasu, Tom Jones mi připadal vždy odporný;-D ale jinak zpívá velmi dobře... Bendig včera první písnička hrůza děs, ale ve druhé to napravil, byla téměř dokonalá. Šmajda je čím dál lepší a Dominika je asi můj největší favorit. Osobně ale také nechápu, proč Monika stále v soutěži je. Holka je to velice pohledná, ale zpívat prostě tak skvěle aby byla v top5, neumí. Nejvíce mě dorazila skladba Hot´n´cold v některém z minulých kol, něco tak strašného jsem dlouho neslyšel :-/

0 0
možnosti
ZB

zberanek

30. 11. 2009 17:29
Souhlas a karma

Nikdy jsem se v minilosti na Superstar nedíval, až letos. Dle mého soudu je se na co dívat a hlavmě je co poslouchat. S autorem blogu souhlasím, Bagárová už dávno měla být mimo soutěž. Jinak včera jsem se po dlohé době nebavil, toto MTV kolo se nějak všem nepodařilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."