Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin Vičar

1. 12. 2009 6:30
Objektivně: Porota slyší něco jiného. Jinak souhlas.

Podle nadpisu jsem myslel, že autor dští síru jen tak. Pod tuto kritiku bych se ovšem podepsal.

Měl jsem to štěstí být v Inchebě na večeru s Gottem (To se nechlubím, to je prostě fakt :o). Věřte: To, co slyší porota v sále, se dost liší od toho, jak je to smixováno do televize. Tu hůře, tu lépe. I já jsem slyšel, jak to v posledním kole Bendigovi ujelo, a zíral na Hejmu, jak Honzu chválí.

A můj tip? 20. prosince ve finále si podle mne zazpívají Honza s Dominikou. Martin bude rád, pokud se dostane do top 3. Zdravím všechny Superstar - závisláky! Čautě!

0 0
možnosti
C

cenzořisko

1. 12. 2009 5:47
to snad ne

jestli toto  vyplodí vysokoškolák kterému je 21,tak já se snad picnu,toto je článek na úrovni deseti letého dítěte,které má psychické problémy,vždyť už dívat se na tento stupidní cirkus chce silný žaludek,cožpak taková soutěž má nějakou vypovídající hodnotu??Rv

0 0
možnosti
JV

jarma88

1. 12. 2009 7:37
Re: to snad ne

Toto je článek vysokoškoláka, kterého baví zpěv a většinu roku nemá co dělat, protože na každou zkoušku se naučí noc před ní. Jak již jsem jednou řekl, nemám potřebu psát článek o Superstar formou diplomové práce. Jestli Vy ano, tak vám závidím, ovšem pokud ani nevíte, jak se píše slovo desetiletý, dost o tom pochybuji.

0 0
možnosti
H

hnusoba

1. 12. 2009 2:20
K uzdravení mám recept

Běž dělat něco užitečného.

0 0
možnosti
JV

jarma88

1. 12. 2009 7:39
Re: K uzdravení mám recept

A co děláte Vy? Kromě toho, že mě nudíte svou zbytečnou reakcí?

0 0
možnosti
TV

Tygřík Vaska

1. 12. 2009 0:49
Monika Bagárová zklamala - nikdy nic pořádného nepředvedla

Je to velmi  pohledná a fotogenická slečna. Ze začátku jsem si myslel, že by to mohla být nová Iva Bittová, ale je to leklá ryba, taková mouchy snězte si mě, nemá žádný tah na branku. Takže to nejspíš nikam nedotáhne. Uplatní se spíš jako fotomodelka.

Honza Bendík během soutěže nejvíc vyrost, ale je příliš jednoduchý na to, aby se v branži uplatnil. Miro Šmajda když přestane prudit s těmi svými vlasy je docela zábavný šoumen. Martin Chodúr je opravdu dobrý, ale bude to spíš zpěvák pro starší generaci. Hlas typu Tom Jones se také každému nemusí líbit.

Nejvíc se mi líbí Dominika Stará i když její hlas v určitých polohách zní dost řezavě. Hlas se jí ale bude dospíváním ještě měnit. Její interpretace francouzské Je suis Malade mě docela dostala.

Rád bych se mýlil, ale všichni finalisté budou mít v budoucnu nejspíš stejný problém - nedostatek vlastních originálních písní v repertoáru. To je základ úspěchu v branži.

0 0
možnosti
JH

Kopakopa

30. 11. 2009 23:46
No, celkem zajímavé příspěvky,

nicméně kdo má jakýs takýs hudební "hluch", zjistil, že jediný, o kom se dá prohlásit, že bez problémů správně intonuje, je Chodúr, ostatní jak se zadaří, "metalový" Šmajda si myslí, že odeřve nebo odchraptí, co si umane, ale jedině někdo tak nekritický jako on se mohl pokoušet o Led Zeppelin, bohužel pouze pokoušet, nicméně pubertální holčičky jsou z "krasavce" na větvi, ať zpívá, co zpívá, Bendig intonačně plave pořád, Bagárová jakbysmet a tak zpívá co nejvíce potichu, Stará ještě jakž takž...

Ať už se to komu líbí nebo ne, Chodúr strčí zbytek s přehledem do kapsy... Otázkou je, zda v této soutěži je nejpodstatnější pěvecká kvalita...

0 0
možnosti
HU

Hulmiho Ukolen

30. 11. 2009 22:46
95% souhlas

Bagárová je venku, jak jsme čekali. Mezi soutěžícími mi chybí Debbie Khálová a samozřejmě Leona Šenková.

Teď bych asi postupně oželel Bendiga, Miro Šmajdu a nakonec Dominiku (je děsně milá a zpívá bez chyby). Vyhraje Chodúr a jestli ne, je něco špatně.

Z poroty vydávají smysluplné verdikty pouze pánové, přičemž Palo Habera má lepší uši a jako jediný z porotců umí opravdu zpívat a hrát. Marta Jandová je sice milé děvče, ale kecá jí to rychleji než myslí. Nevím kdo kde vykopal Darinku, ale mě nechyběla (jako ostatně nikdo z pop hvězdiček reálného socialismu). Až ji příště zase naloží do sanitky, ať ji odvezou někam jinam, páč je tam zbytečná ("ja plně súhlasím s Ondřejom..."). Po té co na mě z obrazovky jukla řka "ja som MTV", vím, bez které televizní stanice se obejdu.

A fotbal ani nehraju ani nesleduju. Obojí škodí zdraví a fotbalisti jsou banda simulantů a cukrových panenek. (Kdo vymyslel interview s fotbalistou a jaký je jeho smysl?)

0 0
možnosti
K

Kecaj

1. 12. 2009 9:25
Re: 95% souhlas

R^

0 0
možnosti
RJ

molok

30. 11. 2009 21:04
Chvilku jsem to v nedělní večerní nudě sledoval

a všiml si, že jsou tam je dva dobří zpěváci, Chodůr a Šenková pak strašně dlouho nic a pak zbytek. Šenková narozdíl od Chodůra dokázala v některých písničkách vyvolat v člověku i pocit mrazení, takže od té doby, co vypadla, jsem o to ztratil zájem, včera jsem viděl náhodou asi 3 vystoupení po sobě a jen si potvrdil, že je to bohýžel obrovská ztráta času ...

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

30. 11. 2009 21:39
Re: Chvilku jsem to v nedělní večerní nudě sledoval

Šenková jistě zpívat umí, ale pro pop-music se nehodí. Je jak parní válec - vzhledem i hlasem. A to fakt nemyslím jako urážku. Na mě působila až nežensky. A to nesouvisí s druhem hudby, proti tvrdší hudbě nic nemám. Pro spoustu lidí (vč. mě) to asi bohužel pro ni není ten typ, na jejichž koncert bych rád zašel. Ale zase vy jste důkaz, že by si své fanoušky najít mohla, tak uvidíme.

0 0
možnosti
A

AlekseyStokuref

30. 11. 2009 20:52
Opravdu je zde tolik naivních,...

Opravdu je zde tolik naivních, kteří nepochopilo, že toto celé je jen jedna velká hra mobilních operátorů o milionové zisky z hlasovacích SMS? A co vyprovokuje nejvíce SMS zpráv? Emoce! A nejlíp zaberou ty negativní. Taková nepravedlnost! Jak mohli vychválit nedouka a neocenit mistra??? Takhle to přeci nenechám, Hned pošlu aspoň 5 SMS svému favoritovi, aby ho ty hloupé řeči poroty neohrozily.

A porota dál chválí a zatracuje podle scénáře, dav reaguje, operátoři si mnou ruce a porotci také. To víte. Taky musí z něčeho žít.

Buďte v klidu. Odborníci si už dávno všimli co v kom je, a kdo za to stojí, toho si agenti najdou. Toto už je jen krmení pro dav a operátory.

0 0
možnosti

kieffer

30. 11. 2009 21:18
Re: Opravdu je zde tolik naivních,...

Tak přesně toto jsem se snažil vysvětlit několika mým přátelům, kteří tuto stupidní soutež sledují, ale byl jsem označen za debila a to hudbě rozumím stokrát víc než mí přátelé, ale to jedno.. Aspoň vidím, že nejsem jediný, kdo to vidí tak jako ty;-)

Jinan tento blok jsem četl z dlouhé chvíle..

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

30. 11. 2009 20:47
Příště vypadne to dítě co si šlape na jazyk...

No a pak ať to vyhraje kdo chce...

0 0
možnosti
JV

jarma88

30. 11. 2009 20:40
Dara Rolins

Slyšeli jste, moji milí diskutéři, co řekla Rolins? Chce vyhodit Dominiku....

Začínám u ní cítit velký komplex z toho, že sama těží taky jen ze vzhledu a ne ze zpěvu...

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

30. 11. 2009 20:48
Re: Dara Rolins

Na Slavíku to jenom potvrdila a navíc začala v Dominice cejtit konkurenci ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."