Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MCDVK

Marík co do všeho kecá

1. 12. 2009 9:02
Zajímavé....

viděli jste slavíky?

to co Dara předvedla naživo byla katastrofa!!!! Všichni ostatní zaspívali velmi slušně.. Ale to umělohmotné trdlo to v sobotu odflákne a v neděli už poučuje jiné?

Všichni zpěváci ji strčí do kapsy a to jí možná sere. 

;-€

0 0
možnosti
LH

hanys66

1. 12. 2009 9:02
Ač věkem již dávno nejsem teeneger...

dívám se na tuto soutěž minimálně ze zvědavosti,co se v mladých rodí.Autorovi bych až tak moc nezazlíval jeho článek, má právo na vyjádření a toto i udělal.Souhlasit můžeme /nemusíme.

Mladých je v tomto směru nespočet a vybojovat si flíček v daném kšeftu nebude pro nikoho lehké,ale jsou teprve ...náctiletí a proto vše v jejich rukou.

Ano, vyjimkou je p.Chodůr ,který je zpěvem někde úplně jinde a dovolím si mu vytýčit velice slušnou karieru hlavně proto ,že Gott končí a on je fenomén daných mas.Vždy bude mít své jisté publikum ,protože v tomto podání moc konkurence nemá v České muzice.

Můj náhled ,můj názor. Čus :-)

0 0
možnosti
MCDVK

Marík co do všeho kecá

1. 12. 2009 9:03
Re: Ač věkem již dávno nejsem teeneger...

R^

0 0
možnosti
B

bajkonur2

1. 12. 2009 9:00
x

Když tě to baví (tykám, pač nejsi zas tak starej), tak proč ne, ale věř mi, že ať pošleš 1 nebo 1000 sms, tak je to stejně jedno, protože vítěz je už znám a nevybírá ho nikdo jinej než nova....bavil jsem se při jedné příležitosti s otcem Balogové (nevim v který superstar už byla) a to co se tam dějě je humus a neovlivní to nikdo (ani tenhle tvůj blog... :-)

to že je to show pokleslé úrovně tady nerozmazávám, ale souhlasím s tím (kdyby si někdo myslel, že to snad žeru)....

0 0
možnosti
JV

jarma88

1. 12. 2009 9:42
Re: x

Nechci nic ovlivňovat a neposílám žádné sms.. Ach jo

0 0
možnosti
BM

Bedra

1. 12. 2009 8:58
Už zase se mi chce

ZVRACET....!;-€Rv

0 0
možnosti
VN

venda44

1. 12. 2009 8:36
Rada

Můžu vám poradit jak si ušetřit zdraví?

Každý televizor má jedno kouzelné tlačítko. A tím se dá vypnout. A pak možná přijdete na to, že bez televize a jejich výplodů, se dá docela krásně a pohodově žít.

0 0
možnosti
MS

von Schecke

1. 12. 2009 8:56
Re: Rada

Přesně - buď vypnout nebo alespoň přepnout na něco duchaplného!!!

0 0
možnosti
EB

ebamb

1. 12. 2009 8:06
Nesouhlas

Já trochu nesouhlasím s Vaším článkem. Bendig v písničce od A-HA - Take on me zpíval teda hodně falešně a hlavně to vůbec nevyzpíval, tak nevím, za co ho chválili. Je fakt, že Habera řekl, že Morten byl někde jinde - zpěvák A-HA. U Bagárové jsem čekala dlouho, kdy vypadne, ánžto nějak v tom finále zpívala falešně pořád. U Chodúra mě reakce poroty taky překvapily, možná to bylo tím, že se všude píše, že ho pořád chválí, že mu nadržují, ačkoliv dělá jediné, co se po něm chce - zpívá a zpívá moc dobře. Šmajdovi sedí očividně rockové vypalovačky a tvrdé. Jsem zvědavá, jak se popere s hity Michala Davida. Osobně to vidím na finále Bendig - Šmajda, ačkoliv bych hodně chtěla, aby vyhrál Chodúr, tak mám obavy, že ho prostě vyštípou

0 0
možnosti
S

Spiderman

1. 12. 2009 8:25
Re: Nesouhlas

V Superstar se drží podivuhodný fenomén Bendig, přitom ten kluk na sobě ještě musí hodně a dlouho pracovat. Spolu s jinými jako Bagarová a dříve Lachem vůbec není schopen udržet tón. Hledá si ho v různých pozicích a když už ho najde, tak ho neudrží. Prostě ty hlásky nejsou stabilní.  O to víc se někdy divím porotě, jak někdy hájí nehajitelné.  A tak zaznívají donekonečna opakované fráze Marty Jandové "ty na to máš", "v tobě to je". O Daře ani nemluvím, protože sama dokázala na slavíkovi, jak snadné je zpívat pod tónem. Souhlasím se všemi, kteří říkají, že těmi, kdo uměli opravdu zpáívat a navíc podávat naprosto stabilní výkony, jsou Chodúr a bohužel vyřazená Leona Šenková, s njíž odešla výrazná kvalita. Šmajda má své horší i lepší chvilky, působí společensky dobře, ale hodnotí-li se kvalita zpěvu na prvním místě, vyhrát by neměl, stejně jako jinak sympatická Dominika. Vyřazení Bagárové bylo naprosto namístě. Budoucnost ostatních je v rukou masy teenagerů.

0 0
možnosti
M

m007

1. 12. 2009 7:46
Joe

Nestojím o vaše Kidy.

0 0
možnosti
JV

jarma88

1. 12. 2009 7:57
Re: Joe

Já o Vaše reakce R^

0 0
možnosti
T

tupedlato

1. 12. 2009 7:26
Celá superst je ubohá

Ty zpívající děti by měli chodit do školy a né blbnout na pódiu. Vždyť to jsou super rychlo kvašky. Oni budou jen padat dolů a za rok po nich neštěkne ani pes. Jedinou superstar která se kdy udržela je Aneta. A na tu nemají. Dalším bodem ke kritice jsou ty upištěné fanynky. Z těch se autore zase zveda kufr mě. To je děs. Je mi celkem jkedno kdo to vyhraje, ale tipuju že ve finále bude na 100% jeden čech a jeden slovák. Ať už hlasování v předchozím kole dopadne jakkoliv. Přece by našim "bratrům" neupřeli možnost hlasovat. Tipuju následující postup vypadnutí: bloncka (nepamatuju si jmeno), bendig, a ve finale bude chodur se šmajdou

0 0
možnosti
JJ

antifa 2

1. 12. 2009 6:53
Většina lidí to sleduje,

nebo aspoň ví vo co gou, já osobně jsem to přestal pravidelně sledovat když vypadla Leona Šenková, protože to byla jediná ze soutěžících, která ve mě vzbudila emoce, nikdy se mi to při sledování tv nestalo, ale to, jak zaspívala Rottrovou, mi skoro vehnalo slzy do očí, pouštěl jsem si to ještě několikrát na netu a myslím že to byl výkon, ke kterýmu se nikdo jinej ani nepřiblížil.To že vypadla, se dalo pochopit, ale čím déle ta soutěž trvá, tím více vychází najevo, že zpívat umí asi jenom Chodůr a zbytek si jenom na zpěváky i vzhledem k jejich věku hraje.

0 0
možnosti
ME

steve007

1. 12. 2009 6:34
Jděte něco dělat!

Určitě nejsem první, kdo autorovi řekne: "Když Vám Superstar ničí zdraví, tak se na ni nedívejte a jděte raději něco dělat (třeba se učit, blíží se zkouškové!" Sám to tak dělám od začátku, Superstar trvale ignoruji a jsem v pohodě.;-D

0 0
možnosti
JV

jarma88

1. 12. 2009 7:41
Re: Jděte něco dělat!

Na učení je ještě brzy, jen četby je hodně, ale to se sfoukne :) Děkuji za radu

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."