Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tomáš65

4. 12. 2009 17:14
Superstar

Já to  nechápu. Toto přece není zcela relevantní diskuse. Proč se stylizujete do ječících fanynek ze ZŠ. Berte to tak, jak to je. To, že většina interpretů není oceňována na základě jejich výkonu, který předvedou na pódiu, bylo naprosto zřejmé již od prvopočátku. Nebo snad někdo pochybuje o tom, že Ilonin zpěv byl mnohem lepší, než u většiny účastníků. A když ano, je to jeho věc. Nezáleží to vše tak trochu na obecném nevkusu naší veřejnosti. Tak o čem se tady chcete vůbec bavit?

0 0
možnosti
JH

sent

4. 12. 2009 7:00
Takové šaškárny-

-jdou mimo mne.Neviděl jsem ani jeden dil a myslim,že moje kulturni rozhledy nijak neutrpěly.Jestli chce někdo ze sebe dělat terč posměchu,dnes má tu možnost veřejně.Ono vůbec dnes na obrazovce je malo co k viděni.Scházi ještě nasadit  některý ze serialů normalizátora Dietla.Co tak Ženu za pultem?

0 0
možnosti
H

Honza.Z

5. 12. 2009 17:57
Re: Takové šaškárny-

no vidis, a presto se tenhle pamflet dostal mezi nejctenejsi. Cast tvori lidi ktery chtej videt jak nekdo komentuje odpad typu superstar, a zbytek sou pubertaci co tuhle komercni zalezitost zerou i s navijakem posilaj tam tisice esemesek, pak dalsi tisice mezi sebou kde resej jak tam ty decka krakaj a co kde zase habera okomentoval a NOVA a mobilni operatori si mnou ruce jak si zase namastili kapsy na tehle chudacich choromyslnejch... kazdymu co jeho jest. Opet musim rict ze s kulturou to nema co delat.

0 0
možnosti
P

polednice

3. 12. 2009 10:25
No tak Jandovou do poroty dostal asi

tatínek, protože by jí chtěl zviditelnit, opravdu nevidím jinou cestu jak by se tam tato znalkyně muziky dostala, ale skončí superstar a skončí Jandová.  Zvonky štastia docinkají i Darině a je už na čase vymyslet nějakou jinou soutěž.  To že porota každého kritizuje je o tom že je to její práce. A pracuje se buď dobře nebo špatně, ale nikdy není nic jen černobílé, proto porota někdy pracuje dobře a někdy špatně. Pokud je to ale pořád špatně je nutné porotu vyměnit.

0 0
možnosti
JV

zab2

3. 12. 2009 11:39
Re: No tak Jandovou do poroty dostal asi

Neberu vám váš názor. Pouze je mi jasné, že Jandovou vůbec neznáte a pochybuji, že jste ji slyšel zpívat. Jandová není Zeťová nebo Kerndlová, aby ji tatínek někam prosazoval. Asi právě proto odešla v ranném věku do Německa, kde se se svou kapelou prosadila sama. U nás ji moc neuvidíte, takže názor, že skončí Suprstar a skončí Jandová asi bude mimo mísu.

0 0
možnosti
RJ

RaymondJachtaLuxusní

3. 12. 2009 7:39
jestli voni

nepřiplavali nějací kapříci??

0 0
možnosti
P

PetrBrno

3. 12. 2009 7:52
Re: jestli voni

A nebo Vepříci:-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

3. 12. 2009 5:56
Uz jenom ten nazev "superstar" by mel kazdemu

naznacit ze to nema brat vazne ! Nejspis je to hlavne otom kdo komu "podrzi"?;-D

0 0
možnosti
J

jaj

3. 12. 2009 5:50
Laťk Superstár je dost nízko

Už jsem to někde psal, ale zopakuji:

Pokud chcete vidět talent, který na sobě pracoval, má posazený tříoktávový velký hlas, je schopný se na scéně pohybovat a ne až na Chodúra snaživé děti, u kterých je o strach jak se s úkolem popasují, najděte si na youtube jméno Magdalena nebo Magi Djanavarova. Zpívala hity z repertoáru Beyoncé (např. Crazy in love http://www.youtube.com/watch?v=hJLLTPvM0Ho&feature=related), Mariah Carey, Tiny Turner, Anastacii způsobem o jakém si talenti ze Superstár mohou nechat zdát. Pokud se na ni a případně na další účastníky bulharsko-makedonské Music idol 3 podíváte, uvidíte z odstupu, že laťka naší Superstár je dost nízko. Moc úpěnlivě soutěž nesleduji, ale zaznamenal jsem snad jen dva pokusy o Beyoncé, z toho jeden vysloveně podprůměrný. Pro porovnání ještě ukázka z kola s big bandem,které už proběhlo: Oh! Darling

http://www.youtube.com/watch?v=mmqEnEhjFp0&feature=PlayList&p=E7767D74C1310890&index=26.

0 0
možnosti
R

rewolt

2. 12. 2009 18:37
Kristepane,to nemáš nic lepšího na práci...

...než psát takovýhle slátaniny???Jednak je to o ničem a druhak by to líp zvládlo dítě v 5 třídě zákl.školy:-/Rv

0 0
možnosti
R

rewolt

2. 12. 2009 18:38
Re: Kristepane,to nemáš nic lepšího na práci...

..už to mám,to bude tím jménem...

0 0
možnosti
RR

ramolozo

2. 12. 2009 16:53
Viš proč to je

ta nána měla štěstí že je cikánka bejt bílá tak ji porota nepustila nikamRv

0 0
možnosti
G

gghii

2. 12. 2009 15:16
Souhlas a karma !

Zrůdné je to a mě je ale zle i z toho,když domýšlím,jak tyto tzv.nestranné poroty od začátku superstar  ovlivňují natolik osudy nadaných začínajících zpěváků  - když vzpomenu na 1.řadu  tak porota vybrala do první desítky Dolínka,Vaňkovou kteří nejsou a ani nebyli žádní  extra třída - Balogová vypadla přesto,že byla spolu se Sámerem  a Anetou nejlepší. V druhé řadě si porota /přesto,že prof.Klezla  mu vytknul že mečí jako koza/ vybrala a protěžovala Horváta.

V téhle řadě vypadla Leona Šenková,přesto,že je spolu s Chodůrem skutečným talentem a bez diskuzí nejlepší i když každý v jiném typu  - takže konečný závěr manipulace ,protěžování,protlačování,podfuky s nákupem simkaret aby bylo nejvíce hlasů atd. Soutěž superstar není  o tom kdo je nejlepší ale o tom,kdo najde nejméně čistý ale účinný prostředek jak svého "koně" protlačit Rv

0 0
možnosti
BH

dropa

3. 12. 2009 17:06
Re: Souhlas a karma !

Co ti brání nakoupit simkarty a "ukázat" jim to!

Socko!:-)

0 0
možnosti
IK

iwwi

2. 12. 2009 14:17
hmm

je fakt, že to Dominika zaspívala krásně čistě, ale taky neuvěřitelně nudně, naprosto bez emocí. Je dobrá, ale přehnaně ječí na místech, kde na to hlasově nemá.

Monika má krásný hlas, ale docela jí to ujíždí k falešnosti, to se však dá vycepovat. Porota jí nijak moc nenadržovala, když jí navrhla na vyloučení. Autor článku je trošku zaslepený, když tvrdí, že jí porota nekritizuje. Chodůr je jasný vítěz, o tom žádná, zaslouženě. Ovšem je taky starší a je vidět, že jeho zpěv je dlouhodobě školený. Otázkou je, co bude z Bendíka v jeho věku. Ten kluk je opravdu jak z jiný planety. Naprosto přirozený, super hlas, občas malá chyba, ale to asi každý. Co se týče Šmajdy, od něj jsme se dočkali také max dvou, tří opravdu dobrých výkonů, jinak nic. Hlasově je docela slabý a řekla bych, že mu je spíš k dobru jeho vzhled. Toť můj názor a netvrdím, že jediný správný ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."