Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P15e53t67r 44N69e91d89v23ě60d

28. 3. 2017 12:58

Tak úspěšná sportovkyně snad takovéto články ani nepotřebuje, ale budiž. Její boj proti dopingu ve svém sportu R^A to, že jednou řekla, že raději spáče, než pro ní neslušného prezidenta....

A lži z hradu zazněli mnohem závažnější v minulosti, než nějaký článek....ten by se mohl objevit takticky v pravý čas....to by bylo bodíků

0 1
možnosti
Foto

Nějaký článek? Zaprvé to není nějaký článek, zadruhé má Zeman na kontě lží mnohem víc.

0 5
možnosti
JZ

Jako Čech a vlastenec bráním Češku Koukalovou před nenávistnými útoky ruských primitivů. Kdo je hájí , chová se jako kolaborant a vlastizrádce.

7 9
možnosti
JN

Pane Zieglere, chovat se jako vlastenec je samozřejmě chvályhodné, stejně jako hájit Gabrielu Koukalovou či kohokoliv jiného před primitivními útoky.

Na druhou stranu ale pochopte, že ne každý, kdo má odlišný názor jako vy, musí být automaticky proruský kolaborant, a že ne každý má tak jako vy potřebu projevovat radost třeba i nad tím, když spadne ruské letadlo.

25 1
možnosti
Foto

Vážený autore, karma Vám i Gabriele Koukalové.

Jak plyne z diskuse, hnojomety jsou všudypřítomné.

14 11
možnosti
OJ

proč to furt tak hrotíte? zajímavé, že vy, takzvaní ochránci svobody a tolerance, vůbec nedokážete zkousnout, když někdo vidí něco, byť jen lehce jinak. Hned nasadíte nálepky, ... jak dlouho si asi s těmi nácky, komunisty a Putinovými agenty vystačíte, co myslíte?

.

Koukalová projevila svůj názor o některých lidech, projevila ho razantně a na to má právo. No a jiní lidé mají zase právo razantně projevit názor o Koukalové. Tady ten bloger se jí má potřebu zastat, no tak jo no... Ale hnojomety, kolaboranti, zrádcové, vždyť některá ta slova svým významem ani na danou situaci a k danému konfliktu nepasují.

.

Mě to připadá takové přeexponované až hysterické tohle dělení na ryze kladné hrdiny a ty druhé, kteří jsou zas zákonitě ryze špatní, splozenci pekla. :-/

18 1
možnosti
VM

Hnůj. A bez karmy. To není proti Gabriele a jejímu sportu. To je proti politickým hodnotám, které se zprofanovaly samy, zrovna tak, jako proti hnoji padajícímu z ČT.

18 7
možnosti
VP

No takže díky autorovi jsem zjijstil,že existuje něco jako Vlastnecké noviny,původně jsem myslel,že to mají být Parlamentn listy.Profesionální čt to,že nejde o ironii a Havlův boj za pravdu,tak tady asi někdo žije mimo reálný svět. Pokud mi něco překvapilo,že je potřeba se dožadovat podpory sportovkyně a ještě víc,že snad se mu i nějaké dostalo. Osobně si myslím,že Koukalová by to měla nandat těm Ruskám při závodě a ne řešit jestli jet do Ruska nebo ne. Třeba už do budoucna počítá,že se bude jednou živit jako jedna naše slavná běžkyně,ale tomu moc nevěřím,Koukalová má přeci jenom v mnohém lepším stavu páteř.

3 0
možnosti
JM

No já mám k tématu asi toto. Jakmile se skvělá a úspěšná sportovkyně/zpěvačka/herečka/celebrita začne angažovat politicky, tak musí očekávat, že někde budou lidé, kteří mají na věc jiný nebo dokce opačný názor. A pak lze samozřejmě očekávat "útok" ze strany jinak názorově orientovaných lidí či médií.

Proto bych autorovi doporučoval místo odsuzování "odporného útoku" raději podpořit svého názorového souvěrce (v tomto případě Gábinu Koukalovou) argumentačně, tedy proč se domnívám, že má pravdu.

Takhle to prostě v demokracii chodí a ruku na srdce, zejména naši antizemnaovci (a v USA antitrumpovci a v anglii antibrexitovci) ukázali, že neumí přijmout porážku v demokratických volbách

24 8
možnosti
TH

Proc se domniva, ze ma pravdu?

To se malokdo "domniva". To je proste znama pravda, takze se na to nemusi poukazovat stale dokola.

Kazdy obcan ma pravo se angazovat politicky.

2 0
možnosti
BH

Autor je v současnosti doktorand zaměřený na teorii stylistiky. Ani jsem netušil, z čeho se dá dělat doktorát. A dotyčný se tím ještě chlubí. Pane Bože, do koho jsi to dal duši.

18 4
možnosti
Foto

Je to informace o mojí osobě, kterou se nestydím zveřejnit. Ale proč vy se chlubíte tím, že neznáte lingvistiku, mi uniká.

11 3
možnosti

Stejně ti nedá... :-/

1 5
možnosti
Foto

Netřeba, mám přítelkyni. Co ty? :)

0 0
možnosti
JD

Problém je v jediné věci - Vlastenecké noviny jsou milovníci Putina a Ruska, a každý kdo je (byť oprávněně) kritizuje, je třídní nepřítel. Padni komu padni.

Jsou to prostě nevyzrálí joudové.

8 4
možnosti
KB

K66a93r66e17l 59B27o49k

27. 3. 2017 22:12

Velice pěkný blog.KarmaR^

7 4
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."