Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Opravdu nechutne, vyuzivat Koukalovou k vlastnim politickym nazorum. Ona mluvila o dopingu a vy do toho motate Havla, nejake vase vybajene hodnoty a buhvi co jesteRv.

23 5
možnosti
Foto

Vyjádření podpory je nechutné? Prosba je využívání? Mluvila skutečně jen o dopingu? Boj proti dopingu není bojem proti lži? Pravda je vybájená hodnota? Poukazování na soudem potvrzené lži je bůhví co ještě? Ano, máte "lajky" od všech, co se vyjádřili proti mě, ale smysl vaše reakce nedává.

2 3
možnosti
Foto

Gabča je najivka, velká najivka.

8 5
možnosti
OM

No už mi tam chybí jen to české známé "Gábina na hrad...." chce to trochu víc nadhledu a nepropadat mediální hysterii. Chápu je to hezká ženská a dobrá sportovkyně, ale to je všechno tak proč taková agitka ?!

11 3
možnosti
MK

Nezlobte se, ale tento blog mi připomíná agitku ve stylu 50.let.

28 6
možnosti
OJ

Podle mě když se Gabriela nechce zúčastnit nějaké sportovní akce, je to její věc včetně jejích důvodů. Rusové si proto nejspíš límec nerozkoušou. Vlastenecké noviny, neznal jsem je, .. ale jestli fandí Rusku tak ať fandí. Snad žijeme v době, kdy není předepsaný jeden názor. Jiné weby zase fandí Americe a mají na to plné právo.

.

Zvláštní jak málo lidí myslí doopravdy vážně to o čem pořád každý mele. O svobodě myšlení atd.

.

Já si přeji žít v zemi, kde není nějaký úzký mantinel povolených názorů a vše co je za ním je zapovězeno a ten kdo tak přemýšlí je démonizován. Takové mantinely byly těsně před pádem komunismu. Vzpomínám si, jak při perestrojce Adamec v TV vykládal o tom, že všechny cesty jsou možné, ... ale musí to být v rámci socializmu a přes to nejede vlak. A už nám zase vytyčují mantinely, v jejichž rámci máme svobodu myslet, ale za nimi už ne, přes to nejede vlak.

.

Nevěřím že si někdo, když vychladne, opravdu myslí, že kdo má více porozumění pro Rusko než pro západ, je podlý darebák a placený agent. Prostě nevěřim, že by byli lidi tak jednoduší. Stejně jako já si nemyslim, že je podlé hovado každý fanoušek EU, ačkoliv s ním z hloubi duše nesouhlasím...

.

Takže zpět k tématu. Koukalová má silný názor na Rusko a podle toho se zachovala. Dokud nebude nutit mě, abych se i já choval podle JEJÍCH názorů, tak za mě je vše OK.

28 0
možnosti
Foto

Milý pane, Koukalová nemá silný názor na Rusko, ale na doping. Mně Rusko vůbec nevadí, je to krásná země a žijí tam normální lidé. Jde o boj proti ruskému dopingu, případně proti propagandě Kremlu, ne proti Rusku. Tak si odpusťte ty zbytečné generalizace, které jste použil jen vy. Proti Kremlu/Putinovi bojují i Rusové, stejně jako v Číně bojují proti režimu Číňané, a často to odskáčou. Já naopak mám svobodu projevu, využívám ji a byl bych rád, kdyby mi i zůstala. A když už jste mnohem větší fanoušek vlivu Ruska než EU, zkuste mi klidně říct, jaký přínos z Ruska máme.

0 2
možnosti
JS

Souhlas s podporou Gábiny proti dopingu a trapným rusofilům. R^R^

Ovšem nevím proč jste si přihřál polívčičku v politickém odstavci, kde mimo jiné píšete:

"O společnosti, jíž bohužel hrozí neúspěch v poměrně dlouhotrvající snaze připojit se k funkční, sebevědomé a svobodné Evropě", to byla zbytečná agitka jednookého hujera.

7 3
možnosti
Foto

Protože to vše spolu souvisí?

0 3
možnosti
JR

Nikdo nezdiskreditoval "hodnoty, za něž Václav Havel bojoval" tak, jako Havel sám, v letech, kdy se dostal do politiky. Účelovost a výběrovost – přesně v souladu se zahraniční politikou Spojených států – jeho lidskoprávních manter byla zcela očividná a nemohly ji zakrýt ani jeho bezobsažné, líbivé fráze o "přesazích" apod. Jestli se k tomu Koukalová hlásí a chce se takto politicky profilovat (jako že asi ano, přinejmenším tím směrem jde), dopadne u většiny národa podobně nevalně jako VH. (A nepomohou pak ani stížnosti na "čecháčky".) Tolik k ideovému jádru blogu.

A ještě rýpnutí: i na tomto tzv. otevřeném dopise se ukazuje, že všelijaké obskurní spiklenecké, bulvárně-urážlivé, potažmo proruské weby nemají pozornějších a vděčnějších čtenářů než jsou jejich zuřiví antipodi havlisté & kavárenská spol. či různá "antihoaxová" sdružení. ;-D Bez jejich neustálých, hojně medializovaných kontrapropagandistických akcí a moralizujích prohlášení by řadový čtenář webu na ty okrajové bláboly většinou ani nenarazil. Ale což, vy (kultivovaní kosmopolité a liberálové) a ti druzí (buranští nácko-xeno-islamofobové), vy se holt vzájemně potřebujete, že? Protiklady se přitahují... ;-)

22 5
možnosti
JN

S druhým odstavcem souhlas.

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."