Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

tohle classic milch v Kauflandu brali ráno po kartonech

.

http://www.bezpecnostpotravin.cz/UserFiles/obrazky/milblu%20mleko.jpg.jpg 8-o

.

jak tohle může třeba chutnat dítěti 8-o ? Já jsem odkojenej socialistickým kvalitním mlékem z konve v konzumu a teď kupuju jen 4% farmářské z automatu - za 15 CZK je to v pohodě R^

0 0
možnosti
JS

Je možné, že to pochopíte až budete muset rozhodnout jestli si koupit lék nebo to slevněné mléko. Uvědomte si prosím, že důchodci zásluhou této vlády ztratili měsíčně cca 250Kč a reálně vzhledem k inflaci 350Kč. Současný důchod je cca 10000Kč, zamyslete se, že máte platit nájem, léky a jíst. Pak to asi moc ke smíchu nebude. Mladé rodiny na tom jsou možná ještě hůř.

6 0
možnosti
Foto

no, ano. A proto jsou schopni se kvůli dvěma kč slevy doslova umlátit holemi :-/

0 4
možnosti
ID

To bylo dnes strašné.Byla jsem nakoupit v Kauflandu ve Strakonicích a myslela jsem si,že vypukla válka.Celé město si snad vzalo volno a hr do Kauflandu.a ta horda důchodců,nebylo kde zaparkovat ani volné košíky jenom kvůli tomu,že měli levné mléko a kuřecí řízky.Lidi dělali jako šílení a mléko brali po kartonech,to je jedno,že se zkazí hlavně,že jsme ušetřili.Pak,že nejsou mezi lidmi peníze.Myslím,že některým důchodcům by měli spíš ubrat,alespoń by nelezli na předváděcí akce a nekupovali nesmysly za desetitisíce jenom proto,že tam dostanou zadarmo večeři.

1 6
možnosti
RK

To bylo dnes strašné. Celé město si snad vzalo volno a hr do Kauflandu. A Dolejšová tam nesměla chybět:-P Co na tom že má hned vedle Penny. Musí si zanadávat na ostatní:-)

6 0
možnosti
PH

P17a58v78e31l 12H81u48b50l

7. 2. 2013 13:47

Jejich tempo je vražedné;-D

4 6
možnosti
RK

Tak zrovna po této komoditě důchodci dvakrát nejdou. Tohle je doména spíš mladých rodin. Každý se snaží ušetřit nějakou tu korunu.

7 2
možnosti
PJ

obávám se, že ale nezlevnili skutečný "živý" mlíko v PET, ale jenom tu odpornou smradlavou bílou napodobeninu v TETRAPACKu - přeju všem kupujícím tohodle sajrajtu příjemnej průjem!

2 4
možnosti
PN

P49e89t18r 71N52ě55m90e32c

7. 2. 2013 13:52

to jim fakt prejes?

4 0
možnosti
Foto

M41i61l16a49n 80K98a26s78l

7. 2. 2013 13:38

Lidi jsou ochotni se kvůli třem korunám slevy porvat - inu, každý máme jiné hodnoty

5 5
možnosti
RK

Takhle to nefunguje. Lidé slevy cíleně vyhledávají a rozhodně nikdo nejde pro jedno mléko, které má navíc trvanlivost do konce června. Na jednom kartonu dělá sleva 50 Kč. Když vezme 4 kartony, ušetří 200 Kč. Pochopitelně nakupuje pouze předem vybrané položky, k nelibosti obchodníků, takže takto ušetří měsíčně i několik tisíc.

6 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."