Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Shakaar

21. 8. 2011 13:20
Sparta je vděčné téma

Kam se v novinách kouknu...tu Sparta, jasné je že to nejbohatší klub v naší lize...ostatní víte sami...problém tohoto S je ovšem zakořeněn v minulosti...prakticky od příchodu Řepky a vyhazovu Poborského se valí na Spartu jedna kritika za druhou...může za to i Křestinský který od příchodu se chová spíše jako manažer firmy než šéf fotbalového klubu...o tom že mu chybí potřebný instinkt pro to že je čas pro změnu kouče či hráčů netřeba mluvit...mezi kandidáty kteří by trochu veřejnosti zvýšili mínění o Spartě a který by i mohl udělat patřičné pořádky v klubu bych navrhoval takového Pavla Hapala...prostředím Sparty prošel, fanoušci by ho určitě přijali...a hlavně mohl by klubu vnést nějakou herní tvář...v neposlední řadě má zkušenosti i s evropským fotbalem, byť vystoupení Žiliny nepatřilo mezi to nejpovedenější...ale měly by se pohnout...dřív než tohoto trenéra nepodepíše nějaký jiný klub...

0 0
možnosti
MF

mafol

21. 8. 2011 11:00
proč

se tím autore zabýváš???? Jsi z Brna nebo odkud a píšeš o Spartě??? A položil jsis otázku proč se Ti hráči tak snaží v Plzni a ve Spartě byli slabí a nevešli se do základu???

Odpověz si nejdříve na tyto otázky.

0 0
možnosti
NYNY

New York New York

21. 8. 2011 11:34
Re: proč

Tak si sepíše vlastní blog a neotravujté tady.

0 0
možnosti
W

wencap

19. 8. 2011 21:32
uvidíme ve čtvrtek

Není moc rozumné takhle setřít mančaft po jediném nepodařeném zápase v nové sezoně. Ostatní byly myslím OK. Vždy platí, že zajíci se sčítají až po honu a ten skončí ve čtvrtek. Takový den blbec, jako měla Sparta včera, může mít každý. Například Plzni se to stalo taky, byť jed v jednom poločase. Nejsem sparťan, ale trochu mi vadí takovéto odsuzování po prvním nepovedeném zápase.

0 0
možnosti
JV

jarma88

20. 8. 2011 8:35
Re: uvidíme ve čtvrtek

Já taky nejsem sparťan, jen upozorňuji na to, že Sparta trvale hraje pod možnosti svého kádru. I když vyhrává, tak se na to nedá moc dívat. Silový fotbal už se nehraje dávno, ale Chovanec to nechápe.

0 0
možnosti
X

xychteen

19. 8. 2011 18:32
Zhruba tak nějak.

Pocházím z kované sparťanské rodiny,ale fanoušovský fanatismus jsem nepodědil, mám prostě rád fotbal. Takže fandím obvykle tomu týmu, jehož hra se mi líbí, pokud hraje někdo "od nás", tak k tomu pochopitelně přihlédnu. A Spartě sice na evropské scéně přeju a na začátku ligy se mi docela i líbila, nicméně jsem dění v klubu nějak přestal rozumět poté, co Košťál rozprodal Hřebíkovi kádr a za trest pak vyhodili právě Hřebíka... příčiny sice chápu, ale neomlouvám. A současný herní styl "nakup, nevyužij, prodej" mi taky dvakrát nesedne...

0 0
možnosti
AR

Don don

19. 8. 2011 16:17
no

jo Sparta. Nedíval jsem se a vůbec mě nezajímá. Nejsem ani slávistou, ale Spartu z duše nenávidím. Takže by mě vlastně její výkon mohl potěšit. Ale je mi ukradený. Spartu prostě neberu. A to ani v pohárech. Al pana Haška znám a vím, že je to velmi slušný člověk:-)

0 0
možnosti
JS

donotcrosss

19. 8. 2011 14:04
:-)

ono se stačí podívat, kde je rumunská liga a kde je česká liga a pak se nemusíme ničemu divit. :-)

0 0
možnosti
JV

jarma88

19. 8. 2011 14:12
Re: :-)

Myslím, že se na to dívala většina lidí, kteří sázeli na Spartu. Upřímně, Vaslui za celý zápas nepředvedlo nic, kromě dvou gólů, které si jeden z poloviny a druhý (Blažek) úplně dala sama. Bohužel nestačí hrát celý zápas na polovině soupeře, když v jeho vápně se hraje půl minuty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4321x
 

Absolvent bohemistiky na FF MU v Brně a v současnosti doktorand, učitel češtiny, korektor a běžec.

Záliby: sport (po všech směrech), lingvistika, literatura, filmy, seriály, hudba, dobré jídlo a pití a v první řadě trávení času s přítelkyní, přáteli a rodinou. 

Poslední přečtená kniha: Jak (ne)dělat vědu (P. Kondelík)

Knížka pojednávající vtipně a odborně zároveň o všech obecných zvláštnostech vědeckých pracovišť.

Poslední zhlédnutý film: Holky na tahu

Strašná blbost, ale v rámci kategorie "strašná blbost" to ušlo.

Okénko Homera Simpsona:

"Pivo – příčina a řešení všech životních problémů."